A cookie beállításokat most be tudod állítani és ha elfogadod nyomd meg a rendben gombot.

Menü

Érintésmentes Lázmérő Infravörös LCD kijelzős 1mp

Ár:
10.147 Ft
7.499 Ft (5.905 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 2.648 Ft
Kedvezmény: 26%
Cikkszám: COVID-10543830

Érintésmentes lázmérő

Tökéletes magáncélra és beléptetéshez

Mind a koronavírus, mind az egyéb influenzaszerű megbetegedések egyik legfőbb tünete a láz. Aligha létezik tehát jobb módszer a szűrésre és ezáltal a megelőzésre, mint a testhő mérése. Az érintésmentes lázmérő gyors, tűpontos és persze maximálisan higiénikus.

Eredmény egyetlen másodperc alatt

Különösen cégek, intézmények számára fontos, hogy az eredményre minél kevesebbet kelljen várni. Az érintésmentes lázmérő mindössze egy másodperc alatt megméri a testhőt, az eredményt pedig azonnal leolvashatja az LCD-kijelzőről. Sőt, a képernyő színkódokkal is segít: 37.5 °C alatt zöldre, felette narancssárgára vált, 39.1 fok felett pedig piros szín jelzi, hogy nagyobb a baj.

Figyelje saját és munkatársai egészségét

Az érintésmentes lázmérő memóriafunkcióval is rendelkezik, így nyomon követheti testhőmérséklete változását, és azonnal reagálhat, ha hőemelkedést vagy lázat tapasztal. A készülék összesen 32 értéket képes menteni, így akár közepes méretű irodákban, munkahelyeken is lehetőség van a folyamatos monitorozásra. A kontaktmentes lázmérő nem hiányozhat egyetlen iskolából, idősotthonból és persze kórházból vagy magánrendelőből sem!

Egyszerű és biztonságos használat

A pontos eredményhez tartsa a készüléket 3-5 cm-re a homloktól, a lázmérő pedig egy másodperc múlva hanggal jelzi, hogy a mérés elkészült, a kijelzőn ezzel egyidejűleg megjelenik a testhő. Az érintésmentes lázmérő semmilyen fizikai kontaktust nem igényel, így a fertőzésveszély minimálisra csökkenthető. A készülék könnyű súlyának és kompakt méretének köszönhetően könnyen szállítható, 30 másodperc inaktivitás után pedig automatikusan kikapcsol.

A korszerű és higiénikus érintésmentes lázmérő ma már elengedhetetlen kellék a mindennapokban – szerezze be tőlünk remek áron!

Elérhetőség: ✓ Raktárról 1-2 munkanap
Szerezhető hűségpontok: 60
Menny.:db

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés